İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Kaptan-ı Derya İlkokulu

SERDAR DAĞ - Müdür

1979 yılında Diyarbakır´ın Silvan ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Silvan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu´nda tamamladı. Lise öğrenimini Kocaeli Gebze Sarkuysan Lisesi´nde bitirdikten sonra İstanbul Marmara Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü´nde üniversite eğitimine başladı.

Öğretmenlik görevine 2004 yılında İstanbul İli Sultanbeyli İlçesi Çağdaş Yaşam Türkan Tutumluer İlköğretim Okulu´nda başladı.

Daha sonra sırasıyla İstanbul Tuzla Zübeyde Hanım İlkokulu ve Kartal Atatürk İlkokulu´nda sınıf öğretmenliği görevini yürüttü.

2014 yılında , o dönemki ismi Kartal Kutlu Aktaş İlkokulu olan Şehit Şükrü Bayrakcı İlkokulu´nda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. 2019 yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi´nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Okulumuza 01.09.2021 tarihinde müdür olarak atanmıştır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.