İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Kaptan-ı Derya İlkokulu

Mrt

1/M sınıfı öğrencimiz Zeynep Zencir hakkı rahmetine kavuşmuştur. Ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Enerji Verimliliği Haftası

08-14 Ocak 2024 Enerji Verimliliği Haftası ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele
edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin
artırılması amaçlanmaktadır.

Ağu

Okul servis araçları hizmet yönetmeliği'nin 8. maddesi uyarınca 2023-2026 yılları arasında okul servis aracı kiralama işlemi için ihale duyurusu aşağıda belirtilen tarih ve saatte yapılacaktır.

Seferberlik ve Savaş Hali Broşürleri

www.hazirol.gov.tr

Mrt

Okulumuz AB Erasmus Akreditsyon Programı 2023 yılı Okul Eğitiminde "Sürdürülebilirlik" konusu ile konsorsiyum başvurusu kabul edilmiştir.

Nis

Okulumuzun yenilenmesi için katkıda bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2/M sınıfı öğretmenimiz Mehmet AYAN Eko Tim Su Başında eTwinnig Projesi çalışmalarına başlamıştır.

Projemizin amacı ilkokullarda sürdürülebilir çevre bilinci ve su kaynaklarını tasarruflu kullanmaktır. Projemizde uygulayacağımız etkinliklerle sınıfta öğrenmenin ötesinde toplumda çevre duyarlılığının oluşmasına katkı sağlayacaktır. Proje öğrencilerde su kaynaklarının kullanımı konusunda farkındalık oluşturduğu kadar öğrencilere yaşamları boyunca kullanacakları günlük yaşam becerileri de kazandıracaktır.

Mrt

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Hilal Yaşar ve Burçak Aydın'ın yürüttüğü One Book Loads Of Ideas eTwinnig Projesi çalışmalarına başlamıştır.

HEDEFLER

Çocuklara kitap sevgisi ve okuma alışkanlığı kazandırmak; bu yolla onları düşünen, düşündüğünü doğru ve açık bir şekilde ifade eden, yorum yapabilen, sorgulayan bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlamak.

Öğrencilerimizin gelişimine uygun doğru materyaller ile destek sağlamak,

Öğrencilerimizi sorumluluklarını geliştirilmeleri konusunda desteklemek,

Kitaplara daha kolay ulaşılması için alternatif yollar geliştirmek,

Okul öncesi eğitimin en önemli unsurlarından olan aileyi; eğitim ortamımıza dahil etmek.

Öğrencilerimizin sosyal ortamlarda kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek

Ortaya çıkaracakları ürünlerde yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamak

Teknolojinin imkanlarından faydalanarak öğrencilerimiz için etkin katılımlı aktif öğrenmeyi sağlayacak eğitim materyalleri hazırlamak

El göz koordinasyonu ve küçük kas becerilerini geliştirmek